fbpx

Firmaarrangementer

Et firmaarrangement udover det sædvanlige

Skal din virksomhed holde julefrokost, har I netop opnået omsætningsrekord, som skal fejres, eller skal dine medarbejdere bare forkæles? Så har fodboldshow.dk løsningen! 

Med unik og skræddersyet fodboldunderholdning er der ingen tvivl om, at dit firmaarrangement bliver et brag af en fest. 

Med mange års erfaring inden for firmaoptrædener består vi af de absolut bedste boldjonglører fra hele Danmark – med boldkontrol som I aldrig har set før – og de står klar til at imponere til din firmafest, og vi lover, at vores fodboldtricks forbløffer alle, lige fra praktikanten til direktøren.

firmarrangementer for alle
Få Fodboldshow ud til dit næste firmarrangement

Prøv en ny type firmaarrangement

Er du træt af at hyre en komiker, tryllekunstner eller DJ, fest efter fest, julefrokost efter julefrokost, år efter år?

Så prøv os i fodboldshow.dk. Vi sørger for den perfekte underholdning i form af en stemningsfyldt fodboldoptræden, hvor vi først og fremmest viser nogle af vores bedste fodboldtricks og efterfølgende inviterer nogle af gæsterne med op for at prøve kræfter af med en række tricks, som vi lærer fra os.

Det kan enten være din smarte sælger, eller selveste direktøren, som skal forsøge at udføre nogle af de tricks, som vi viser. 

Showet varer i alt omkring 30 minutter, men da det er vigtigt for os, at du og dine medarbejdere får en god firmafest, vil derfor vi tilpasse vores fodboldshow – både tids- og indholdsmæssigt – ud fra netop dine behov.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fodboldshow.dk kan bidrage med underholdning til din firmafest? 

Udfyld bookingformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Book en freestyler til din firmafest

Vores kunder

Kresten Vester
Kresten Vester
2023-06-27
Vores "fodboldsindslag" til vores barnebarns konfirmation var bare et super indslag på dagen. Vi fik besøg af Guillermo Morales fra Costa Rica. Hans optræden gav begejstring for både konfirmanten og alle gæsterne. Vi kan varmt anbefale det "fodbolds leg", hvis der er andre der overvejer en eller anden form for underholdning til deres kommende fest eller andet.
Mads Brinkmann Pedersen
Mads Brinkmann Pedersen
2023-05-23
Virkeligt godt indslag til mine tvillingers konfirmation - både for drengene og gæsterne. Flot show og god underholdning
Mette Louise Raunholt Madsen
Mette Louise Raunholt Madsen
2023-05-22
Vi var så heldige at have besøg af Rune Holm til vores søns konfirmation. Han lavede et fantastisk show og så havde han en super føling med konfirmanden - opmuntrede ham, da han var meget nervøs. Han sørgede også for at få indraget lillebror og andre gæster. Og vigtigst af alt, så er han bare et super rart og empatisk menneske. Mette, Svendborg
Linda Thomsen
Linda Thomsen
2023-05-11
Fantastisk opsæt ⚽️ sjovt, læring og ikke mindst en oplevelse for vores konfirmand. Gæsterne var lige så overrasket som konfirmand 🤩 godt fodboldshow ⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️
Helle Lindstrøm
Helle Lindstrøm
2023-05-05
Michael Frederiksen
Michael Frederiksen
2023-05-04
Det var en helt igennem god oplevelse for konfirmand og gæster:-) Magisk hilsen Michael og Tina (forældre)
Louise palmira Sørensen
Louise palmira Sørensen
2023-01-23
Jeg havde booket Nanna til min søns 10 års fødselsdag i lørdags. hun var fantastisk dygtig med en bold, og hendes udståling og ja hele hendes energi i sig selv gjorder showet til noget af det bedste jeg har set! Hun var så god til børnene og mødte dem alle hvor de var! Alle gæster talte om showet efter helt fra 4 år til 93 år 🙂 vil klart anbefale hende til andre.
Britt Børs Petersson
Britt Børs Petersson
2022-06-11
Super godt show og frisk og imødekommende freestyler der kom og underholdte os til vores nonfirmation-kan varmt anbefales!
René Rasch
René Rasch
2022-05-31
Fodboldshow kom som aftalt, og udførte et imponerende show, så selv konfirmand og fætter blev imponeret. Der blev også vist og lært, hvordan man selv udfører forskellige tricks. En super oplevelse 👍
Britt Tinghuus Prestegaard
Britt Tinghuus Prestegaard
2022-05-26
Vi kan KLART anbefale at få Nanna ud og optræde. Hun har netop været forbi vores søns konfirmation den 14. maj, og det var et STORT hit👍🤩 Hun var super god med bolden - alle var imponerede - og så var hun sød og frisk! Hun havde gode råd til konfirmanden, da han selv skulle prøve færdighederne af med bolden. Og det resulterede da i, at han gennemførte sin første overbevisende "jorden rundt"🤗 Er stort hit. Især hvis man er lidt glad for fodbold😉🤩100% ANBEFALING HERFRA👍👍👍

Ofte stillede spørgsmål

Ingen arrangementer er ens, og derfor tilpasser vi vores freestyle-show ud fra netop dit behov. Der er for eksempel forskel på, om vi skal optræde i anledning af en konfirmation, eller om vi skal optræde i forbindelse med et fodboldarrangement. Til en konfirmation, fest eller firmaevent vil et show typisk være i 25-30 minutter, mens at et show til en fodboldarrangement kan variere fra 1-3 timer til flere dages tilstedeværelse.

Fodboldshow.dk består af freestylere fra hele Danmark, og vi optræder derfor rundt omkring i hele det danske land – helt fra Mors til Ven. Det er samtidig vigtigt for os at understrege, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres.

Du skal først betale, efter at vi har udført vores freestyle-show. Et par dage efter at freestyle-showet er udført, sender vi en faktura til betaling. Betaling kan enten ske med bankoverførsel eller via MobilePay.

Vi optræder til alle former for arrangementer, hvor vores freestyle-shows bliver skræddersyet til hvert enkelt arrangement. Derfor afhænger prisen blandt andet af eventtype, dato, antal freestylere og varighed. Dog kan vi garantere, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres. Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud tilpasset dit arrangement.

Det er altid muligt at ønske en bestemt freestyler til at komme og optræde til dit arrangement, men på grund af logistiske hensyn kan vi ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt. Til gengæld garanterer vi, at uanset hvilken freestyler, der kommer og optræder til dit arrangement, vil freestyle-optrædenen være af topkvalitet, fordi fodboldshow.dk består af Danmarks absolut bedste freestylere.

Som udgangspunkt kan du selv bestemme, hvornår på dagen, at vi skal komme og optræde med freestyle-fodbold til dit arrangement. Dog er der perioder, hvor vi har særligt travlt – specielt i konfirmationstiden – og vi håber derfor, at du er fleksibel i forhold til tidspunktet, således vi kan nå flere optrædener på én dag.

Afbestilling skal ske skriftligt senest 21 dage inden arrangementet.

Ved afbestilling betales 33% af det samlede honorar. Såfremt der afbestilles senere end 21 dage inden arrangementet, betales det fulde honorar.