Polterabend

Underholdning der kan forsvares

Står du og skal til at arrangere en sjov og uforglemmelig polterabend og skal kunne forsvare det overfor kæresten, men hvor det stadig er sjovt?

Så er underholdning fra fodboldshow.dk en fremragende løsning!

Vælger du at lade fodboldshow.dk stå for underholdningen til jeres fest, kan du være sikker på, at I alle får underholdning med fodboldtricks fra øverste hylde, og samtidig slipper du selv for både at forberede underholdningen og have nerverne udenpå tøjet, til indslaget er vel overstået.

Danmarks bedste freestylere

Et fodboldshow er ikke bare et underholdende og stemningsfyldt indslag, men det er også en aktivitet, hvor den, der skal giftes, kan komme ind og få sved på panden ved at blive udfordret af en af vores dygtige freestylere.

Hos fodboldshow.dk har vi håndplukket de absolut bedste boldjonglører fra hele Danmark – med boldkontrol som I aldrig har set før – og de står klar til at imponere til netop jeres polterabend. 

IMG_9416
firmarrangementer for alle

En polterabend I sent vil glemme

Det er vigtigt for os at skræddersy underholdningen til jeres præcise polterabend. For nogen er det vigtigt, at den, der skal giftes, bliver grillet af freestyleren, hvor andre hellere vil have en behagelig oplevelse. Uanset jeres behov har vi den perfekte underholdning.

Et typisk freestyle-show til polterabend varer i 25-30 minutter, men det kan tilpasses efter jeres behov. Først viser freestyleren sine bedste fodboldtricks i 5-7 minutter til musik.

Derefter bruges de næste 15-25 minutter på, at den, der skal giftes, kommer ind og bliver udfordret af freestyleren. I bestemmer hvor hårdt vi skal gå til ham 😉

Efterfølgende får et par af de øvrige gæster muligheden for at prøve kræfter med nogle af de samme tricks – det kan være, at de kan gøre det bedre selv?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fodboldshow.dk kan bidrage med underholdning til dit arrangement?

Udfyld bookingformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud!

Book en freestyler til dit arrangement

Hvad siger vores kunder?

Ofte stillede spørgsmål

Ingen arrangementer er ens, og derfor tilpasser vi vores freestyle-show ud fra netop dit behov.

Der er for eksempel forskel på, om vi skal optræde i anledning af en konfirmation, eller om vi skal optræde i forbindelse med et fodboldarrangement.

Til en konfirmation, fest eller firmaevent vil et show typisk være i 25-30 minutter, mens at et show til en fodboldarrangement kan variere fra 1-3 timer til flere dages tilstedeværelse.

Fodboldshow.dk består af freestylere fra hele Danmark, og vi optræder derfor rundt omkring i hele det danske land – helt fra Mors til Ven. Det er samtidig vigtigt for os at understrege, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres.

Du skal først betale, efter at vi har udført vores freestyle-show. Et par dage efter at freestyle-showet er udført, sender vi en faktura til betaling. Betaling kan enten ske med bankoverførsel eller via MobilePay.

Vi optræder til alle former for arrangementer, hvor vores freestyle-shows bliver skræddersyet til hvert enkelt arrangement. Derfor afhænger prisen blandt andet af eventtype, dato, antal freestylere og varighed. Dog kan vi garantere, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres. Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud tilpasset dit arrangement.

Det er altid muligt at ønske en bestemt freestyler til at komme og optræde til dit arrangement, men på grund af logistiske hensyn kan vi ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt. Til gengæld garanterer vi, at uanset hvilken freestyler, der kommer og optræder til dit arrangement, vil freestyle-optrædenen være af topkvalitet, fordi fodboldshow.dk består af Danmarks absolut bedste freestylere.

Som udgangspunkt kan du selv bestemme, hvornår på dagen, at vi skal komme og optræde med freestyle-fodbold til dit arrangement. Dog er der perioder, hvor vi har særligt travlt – specielt i konfirmationstiden – og vi håber derfor, at du er fleksibel i forhold til tidspunktet, således vi kan nå flere optrædener på én dag.