Fodboldevents

Freestyle-fodbold til fodboldeventet

Skal du afvikle en fodboldafslutning, en fodboldskole eller måske et fodboldstævne henover en weekend? Lader du fodboldshow.dk komme og stå for en optræden samt en workshop, lover vi dig, at deltagerne til fodboldarrangementet får en oplevelse, de sent vil glemme!

Fodboldshow.dk leverer unik og ekstraordinær fodboldunderholdning til fodboldeventet, og er med til at inspirere børn og unge til selv, at prøve kræfter med de spektakulære og tekniske tricks. 

Med mange års erfaring inden for optrædener til diverse fodboldarrangementer:

  • Vi leverer til alt fra fodboldstævner og fodboldskoler til fodboldafslutninger
  • Vi består af de absolut bedste boldjonglører fra hele Danmark
  • Boldkontrol som I aldrig har set før 

 

De står klar til at imponere og lære fra sig til netop dit fodboldarrangement.

Alle kan være med

Det vigtigste for os er, at alle deltagerne til fodboldarrangementet får en god oplevelse og får et par tricks med hjem, som de kan øve videre på.

 Næsten alle, der spiller fodbold har prøvet kræfter med enten jongleringer eller tricks af en art, og denne tendens er kun blevet større de seneste år, hvor der er kommet et øget fokus på freestyle-fodbold, som i modsætning til fodbold særligt består af at lave tricks.

Derfor vil et besøg fra fodboldshow.dk med sikkerhed forbløffe og ikke mindst inspirere børn og unge til at tage bolden under armen og træne videre på teknikken. Ingen fodboldarrangementer er ens, og derfor tilpasser vi vores freestyle-show ud fra netop dit behov – uanset om der er tale om nogle timer til en fodboldafslutning, eller om en hel weekend til et fodboldstævne. 

Et typisk freestyle-show vil bestå af, at freestylerne først og fremmest præsenterer sig selv foran deltagerne, hvorefter freestylerne viser sine bedste fodboldtricks til musik. 

Efterfølgende bliver børnene delt ud i grupper, hvor freestylerne kommer rundt til de respektive grupper og viser tricks, som børnene skal forsøge at gøre efter. 

Freestylerne går særligt i dybden med at give fifs til det enkelte barn, om hvordan det pågældende trick skal udføres. 

Vi tilpasser vores sværhedsgraden af tricksene, således at alle kan være med – uanset om man er 7 eller 19 år. Efter denne del med workshop skriver freestylerne autografer og får taget billeder med børnene.

Freestylerne går særligt i dybden med at give fifs til det enkelte barn, om hvordan det pågældende trick skal udføres. 

Vi tilpasser vores sværhedsgraden af tricksene, således at alle kan være med – uanset om man er 7 eller 19 år. Efter denne del med workshop skriver freestylerne autografer og får taget billeder med børnene.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fodboldshow.dk kan bidrage med underholdning til dit fodboldevent? 

Udfyld bookingformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Book en freestyler til dit fodboldevent

Vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

Ingen arrangementer er ens, og derfor tilpasser vi vores freestyle-show ud fra netop dit behov. Der er for eksempel forskel på, om vi skal optræde i anledning af en konfirmation, eller om vi skal optræde i forbindelse med et fodboldarrangement.

Til en konfirmationfest eller firmaevent vil et show typisk være i 25-30 minutter, mens at et show til en fodboldarrangement kan variere fra 1-3 timer til flere dages tilstedeværelse.

Fodboldshow.dk består af freestylere fra hele Danmark, og vi optræder derfor rundt omkring i hele det danske land – helt fra Mors til Ven. 

Det er samtidig vigtigt for os at understrege, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres.

Du skal først betale, efter at vi har udført vores freestyle-show. Et par dage efter at freestyle-showet er udført, sender vi en faktura til betaling.

Betaling kan enten ske med bankoverførsel eller via MobilePay.

Vi optræder til alle former for arrangementer, hvor vores freestyle-shows bliver skræddersyet til hvert enkelt arrangement. Derfor afhænger prisen blandt andet af eventtype, dato, antal freestylere og varighed. 

Dog kan vi garantere, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres. Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud tilpasset dit arrangement.

Det er altid muligt at ønske en bestemt freestyler til at komme og optræde til dit arrangement, men på grund af logistiske hensyn kan vi ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt.

Til gengæld garanterer vi, at uanset hvilken freestyler, der kommer og optræder til dit arrangement, vil freestyle-optrædenen være af topkvalitet, fordi fodboldshow.dk består af Danmarks absolut bedste freestylere.

Som udgangspunkt kan du selv bestemme, hvornår på dagen, at vi skal komme og optræde med freestyle-fodbold til dit arrangement.

Dog er der perioder, hvor vi har særligt travlt – specielt i konfirmationstiden – og vi håber derfor, at du er fleksibel i forhold til tidspunktet, således vi kan nå flere optrædener på én dag.