fbpx

Hvordan fungerer et fodboldshow?

Et skræddersyet fodboldshow

Vores shows varierer både i  indhold og varighed alt afhængig af dit behov samt typen af arrangement.

 Der er ingen arrangementer, der er ens, og derfor er det for os vigtigt, at vi tilpasser vores fodboldshow ud fra netop dine ønsker.

Det er helt afgørende for os, at du bliver tilfreds med det, som vi leverer, og derfor sørger vi altid for at have dialog omkring, hvordan vores fodbold optræden skal afvikles forud for arrangementet. 

I videoen kan du høre mere om, hvordan et show kan forløbe i praksis.

Play Video

Sådan fungerer det trin for trin:

Du kontakter os

Du kontakter os enten via e-mail på kontakt@fodboldshow.dk eller via telefon på 21 17 69 16 og forklarer os om dit arrangement, herunder dine ønsker til en freestyle-optræden

Vi afgiver et tilbud, som du accepterer

Efter din henvendelse forbereder og fremsender vi et tilbud på et unikt freestyle-show, som er tilpasset til dit eksakte arrangement med dine specielle ønsker. Dernæst accepterer du tilbuddet. Efter vi har modtaget din accept af vores tilbud, fremsender vi en ordrebekræftelse.

Information om freestyler

Mindst 14 dage før freestyle-optrædenen sender vi dig informationer om den freestyler, som kommer og underholder i anledning af dit arrangement. På den måde har du mulighed for at sætte ansigt på den person, som skal forestå unik underholdning til arrangementet.

Vi garanterer i den forbindelse, at alle vores freestylere er professionelle og har masser erfaring med optræden af freestyle-shows, således at showet altid vil være af topkvalitet – uanset freestyler.

Selve freestyle showet

Dagen før dit arrangement vil den pågældende freestyle tage kontakt til dig via telefon, således I kan aftale praktiske oplysninger om præcist mødested og -tidspunkt.

På dagen for freestyle-showet tager freestyleren igen kontakt til dig via telefon, hvor freestyleren meddeler sin ankomst. Freestyleren vil typisk komme 15-30 minutter før showstart for at opvarme og gøre sig klar til optrædenen.

På det aftalte tidspunkt opfører freestyleren sit show. Der henvises i den forbindelse til de enkelte showbeskrivelser under henholdsvis Konfirmationer & fester, Firmaarrangementer og Fodboldevents.

Efter showet er veloverstået siger freestyleren pænt farvel til dig og freestyleren vil herefter tage afsted.

Tak for samarbejdet!

Kort tid efter showet er overstået sender vi en faktura til betaling. Vi takker mange gange for denne gang, og vi håber på, at du i fremtiden ønsker at booke os til et show igen!

Nysgerrig på at høre mere?

Kontakt os for en uforpligtende samtale