fbpx

Mød vores freestylere

Fodboldshow.dk består af et team af Danmarks absolut bedste boldjonglører. Vi har tilsammen optrådt til mere end 1.000 forskellige arrangementer rundt omkring i hele Danmark – helt fra Mors til Ven.

Vores fodbold-freestylere har mange års erfaring inden for underholdningsbranchen. Ikke nok med at være blandt de eneste i hele Danmark, som mestrer denne fantastiske boldkunnen, så har vi også været repræsenteret ved verdensmesterskaberne år efter år.

Her på siden kan du få en kort præsentation af vores freestylere. 

Christoper Aarlit Bach

Aalborg

Christopher er tidligere Danmarksmester i freestyle-fodbold har adskillige DM-titler i andre kategorier i freestyle-fodbold. 

Han har trænet i 8 år og har optrådt til hundredvis af shows rundt omkring i Danmark.

Christophers specialitet inden for freestyle-fodbold er særligt lange kombinationer med store variationer af tricks.

Play Video

Jakob Semajer-Garic

København

Jakob blev i 2020 Danmarksmester i freestyle, og er i øjeblikket nummer 2 i Danmark.

Han kom i top 16 til dette års VM i freestyle-fodbold og har trænet i 7 år.

Jakob er ekspert i kreative kombinationer, der involverer brug af hele kroppen.

Play Video

Nanna Lind Kristensen

Roskilde

Nanna er blandt de bedste kvindelige freestylere i Danmark og for mange et kendt ansigt.

Til sine shows medbringer hun sin gode energi og positive indstilling, hvilket også afspejler sig i hende som freestyler.

I øjeblikket figurerer hun i DR Ultra-serien “En for holdet – sæson 2”, hvori hun også viser sine fodboldtricks.

Play Video

Ring og få et uforpligtende tilbud

Lukas Silic

Frederiksberg

Lukas er blandt Danmarks originale freestylere.

Han har været med til at sætte scenen inden for tricks med brug af hovedet, og han er derudover særligt kendt for sin stilrene udførelse af tricksene.

Med sine 6 års erfaring inden for sporten, kan du være sikker på, at Lukas leverer et show, hvor kvaliteten er helt i top.

Play Video

Guillermo Morales

Aarhus

Guillermo er fra Costa Rica og udover at have vundet det nationale mesterskab flere gange, er han blandt verdens bedste freestylere og placerer sig derfor i den absolutte top inden for freestyleverdenen. Han har stor erfaring med at optræde i hele Danmark (og verdens for den sags skyld), hvor han har været til stede til adskillige fodboldevents og private arrangementer.

Guillermo har studeret i Danmark, og han har over de seneste 2-3 år været en fast del af det danske freestyle-samfund. Da han i øjeblikket er bosat i Aarhus, er vi meget stolte af at kunne tilbyde ham som en fast del af vores freestylere.

Play Video

Sebastian Ljungkvist

Sorø

Sebastian er i øjeblikket nummer 1 i Danmark til freestyle-fodbold.

Ikke nok med at være fremtrædende på den danske freestyle-scene, ligger han også på nuværende tidspunkt i top 16 i verden.

Han har optrådt til adskillige forskellige arrangementer, og han er specielt kendt for sin kreativitet, som han tager med ud til sine shows.

Play Video

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Jonas Clasen

Aalborg

Jonas har med sine 7 års erfaring inden for freestyle-fodbold opnået flotte konkurrencemæssige præstationer både nationalt såvel som internationalt.

Jonas er særlig kendt for sine lange kombinationer af tekniske tricks, og hans præstationer til DM, EM og VM har gjort ham til et velrespekteret og anerkendt navn i miljøet.

Play Video

Rune Holm

Esbjerg

Rune er en af de største danske talenter og vores helt store fremtidige konkurrencehåb.

Rune er kendt for sin evne til at kombinere flydende bevægelser og tekniske tricks, og er passioneret omkring at underholde og inspirere dér hvor bolden bringer ham hen.

Play Video

Victor Slany

Sønderborg

Victor er sidst, men bestemt ikke mindst. Victor har 6 års erfaring med bolden, hvilket bl.a. har resulteret i mange flotte konkurrencemæssige præstationer og optrædener til alle slags events.

Han er garant for at levere et livligt og inkluderende show, og har en unik evne til at tilpasse sig til forskellige miljøer og publikum.

Play Video

Axel Kobbelgaard Olsen

København

Axel er blandt Danmarks bedste freestylere og særlig kendt for sin kreative tilgang til sporten. Axel har mere end 6 års træning i bagagen og har optrådt ved talrige arrangementer rundt omkring i landet.

Det er især Axels forkærlighed for at integrere akrobatiske tricks i sine shows, der får ham til at skille sig ud fra mængden og levere en brag af en opvisning.

Play Video

Jojje Lindgård

Malmø

Jojje er nuværende svensk mester og placerer sig i den absolutte top blandt freestylere i verden. Udover det nationale mesterskab har han vundet flere internationale mesterskaber, blandt andet den prestigefyldte ”Ghetto Games”.

Jojje er bosat i Malmø, og har derfor meget stærke bånd til det danske freestyle-samfund, hvilket bl.a. har ført til, at han har optrådt til en lang række arrangementer for Fodboldshow.dk.

Play Video

Oscar Raneke

Malmø

Oscar er en af Sveriges bedste freestylere og har mere end 8 års erfaring inden for sporten. Han har tidligere vundet U16-VM i fodbold-freestyle og er kendt for sine lange og enormt teknisk krævende kombinationer med bolden.

Oscar er bosat i Malmø og er en aktiv deltager i det danske freestyle-samfund, hvor han ofte optræder ved forskellige arrangementer med Fodboldshow.dk. Han har en unik evne til at ’være på’, og vil med sikkerhed efterlade en varig impression på alle, der ser ham optræde.

Play Video