Konfirmationer

Gør dit barns konfirmation mindeværdig

Konfirmationen er noget helt særligt. Det er den dag, man går ind i de voksnes rækker, og det skal naturligvis fejres!

Lader du fodboldshow.dk stå for underholdningen til dit barns konfirmation kan du være sikker på, at den store dag bliver fejret med manér. Fodboldshow.dk leverer unik og ekstraordinær fodboldunderholdning til konfirmationen med inddragelse af konfirmanden og gæsterne.

Med mange års erfaring inden for konfirmationsoptrædener består vi af de absolut bedste boldjonglører fra hele Danmark – med boldkontrol som I aldrig har set før – og de står klar til at imponere til konfirmationen, og vi lover, at vores fodboldtricks forbløffer ikke mindst konfirmanden og alle gæsterne.

IMG_1775

Konfirmanden i centrum

Det vigtigste for os er, at konfirmanden får en god oplevelse på sin store dag, og derfor starter vi vores freestyle-show ud med at ønske konfirmanden tillykke, hvorefter vores freestyler vil præsentere sig selv foran konfirmanden og gæsterne.

Efterfølgende går freestyleren i gang med at udføre sit freestyle-show, som i alt varer 25-30 minutter, men det kan tilpasses efter dit behov. Først viser freestyleren sine bedste fodboldtricks i 5-7 minutter til musik.

Derefter bruges de næste 15-25 minutter på, at konfirmanden bliver inddraget og lærer et par tricks foran sine gæster. 

Efter konfirmanden har prøvet kræfter af med nogle freestyle-tricks, får et par af de øvrige gæster muligheden for at gøre konfirmanden kunsten efter – det kan enten være konfirmandens lille fætter, en kæphøj onkel eller 80-årige bedstemor.

Til sidst afrundes med, at freestyleren giver autografer og får taget billeder med konfirmanden, hvis dette har interesse

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fodboldshow.dk kan bidrage med underholdning til din konfirmation?

Udfyld bookingformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Book en freestyler til din konfirmation

Hvad siger vores kunder?

Ofte stillede spørgsmål

Ingen arrangementer er ens, og derfor tilpasser vi vores freestyle-show ud fra netop dit behov.

Der er for eksempel forskel på, om vi skal optræde i anledning af en konfirmation, eller om vi skal optræde i forbindelse med et fodboldarrangement.

Til en konfirmation, fest eller firmaevent vil et show typisk være i 25-30 minutter, mens at et show til en fodboldarrangement kan variere fra 1-3 timer til flere dages tilstedeværelse.

Fodboldshow.dk består af freestylere fra hele Danmark, og vi optræder derfor rundt omkring i hele det danske land – helt fra Mors til Ven. Det er samtidig vigtigt for os at understrege, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres.

Du skal først betale, efter at vi har udført vores freestyle-show. Et par dage efter at freestyle-showet er udført, sender vi en faktura til betaling. Betaling kan enten ske med bankoverførsel eller via MobilePay.

Vi optræder til alle former for arrangementer, hvor vores freestyle-shows bliver skræddersyet til hvert enkelt arrangement. Derfor afhænger prisen blandt andet af eventtype, dato, antal freestylere og varighed. Dog kan vi garantere, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres. Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud tilpasset dit arrangement.

Det er altid muligt at ønske en bestemt freestyler til at komme og optræde til dit arrangement, men på grund af logistiske hensyn kan vi ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt. Til gengæld garanterer vi, at uanset hvilken freestyler, der kommer og optræder til dit arrangement, vil freestyle-optrædenen være af topkvalitet, fordi fodboldshow.dk består af Danmarks absolut bedste freestylere.

Som udgangspunkt kan du selv bestemme, hvornår på dagen, at vi skal komme og optræde med freestyle-fodbold til dit arrangement. Dog er der perioder, hvor vi har særligt travlt – specielt i konfirmationstiden – og vi håber derfor, at du er fleksibel i forhold til tidspunktet, således vi kan nå flere optrædener på én dag.