fbpx

Fodbold jonglering

En bred disciplin

Fodbold jonglering er en bred disciplin med mange forskellige tricks, muligheder og udtryk. Hos Fodboldshow.dk er vi danmarksmestre i freestyle fodbold og kan derfor med sikkerhed kalde os selv, danmarks bedste fodbold jonglører.

Vores eksperter er blandt andet danmarks nummer 1, 2 og 3, Christopher Aarlit Bach, Sebastian Ljungkvist og Jakob Semajer-Garic. Derudover har vi Nanna Lind Kristensen, der blandt andet er kendt fra DR Ultra-serien “En for holdet”.

 

IMG_1775

Vores favorit tricks

Er du ude på at lære nogle gode nye tricks at vise frem til vennerne, så har vi her fundet et par stykker som vi anbefaler

Trick 1

Trick 2

Trick 3

Trick4

Book en fodboldjonglør

Hos Fodboldshow.dk har vi flere forskellige freestylers, der står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Du kan booke os til et opvisningsshow af fodbold jonglering i verdensklasse, til mere lærerigt show, hvor vi lærer dig nogle af vores favorit teknikker eller til en oplevelse der mixer lidt af det hele.

Hos Fodboldshow.dk har vi erfaring med at vise og lære fra os til arrangementer som:

og meget andet.

Er du interreseret i at vide mere om hvorda det fungerer, kan du læse mere her: Sådan fungerer det
 
Du kan også booke ved os med det samme ved at kontakte os på email: kontakt@fodboldshow.dk eller på telefon: 21 17 69 16
 
 
Vi glæder os til høre fra dig
IMG_1775

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fodboldshow.dk kan bidrage med underholdning til dit arrangement?

Udfyld bookingformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud!

Book en freestyler til dit arrangement

Hvad siger vores kunder?

Ofte stillede spørgsmål

Ingen arrangementer er ens, og derfor tilpasser vi vores freestyle-show ud fra netop dit behov.

Der er for eksempel forskel på, om vi skal optræde i anledning af en konfirmation, eller om vi skal optræde i forbindelse med et fodboldarrangement.

Til en konfirmation, fest eller firmaevent vil et show typisk være i 25-30 minutter, mens at et show til en fodboldarrangement kan variere fra 1-3 timer til flere dages tilstedeværelse.

Fodboldshow.dk består af freestylere fra hele Danmark, og vi optræder derfor rundt omkring i hele det danske land – helt fra Mors til Ven. Det er samtidig vigtigt for os at understrege, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres.

Du skal først betale, efter at vi har udført vores freestyle-show. Et par dage efter at freestyle-showet er udført, sender vi en faktura til betaling. Betaling kan enten ske med bankoverførsel eller via MobilePay.

Vi optræder til alle former for arrangementer, hvor vores freestyle-shows bliver skræddersyet til hvert enkelt arrangement. Derfor afhænger prisen blandt andet af eventtype, dato, antal freestylere og varighed. Dog kan vi garantere, at prisen ikke afhænger af, hvor i landet showet skal udføres. Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud tilpasset dit arrangement.

Det er altid muligt at ønske en bestemt freestyler til at komme og optræde til dit arrangement, men på grund af logistiske hensyn kan vi ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt. Til gengæld garanterer vi, at uanset hvilken freestyler, der kommer og optræder til dit arrangement, vil freestyle-optrædenen være af topkvalitet, fordi fodboldshow.dk består af Danmarks absolut bedste freestylere.

Som udgangspunkt kan du selv bestemme, hvornår på dagen, at vi skal komme og optræde med freestyle-fodbold til dit arrangement. Dog er der perioder, hvor vi har særligt travlt – specielt i konfirmationstiden – og vi håber derfor, at du er fleksibel i forhold til tidspunktet, således vi kan nå flere optrædener på én dag.